Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luni Đogani pozlilo: Prebačena u bolnicu u kojoj je Darko Lazić!

Luna Đogani, koja se trenutno nalazi u rijaliti programu Zadruga 2, završila u bolnici. Blogerka je otišla u KBC Zemun na redovan pregled. Naime, Đoganijeva je prehlađena zbog čega ju je produkcija odvela kod lekara. Na svu sreću, posle pregleda, iz bolnice Luna je izašla nasmejana i pozdravila se s novinarima. U istoj bolnici leži The post Luni Đogani pozlilo: Prebačena u bolnicu u kojoj je Darko Lazić! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zbog komplikacija neizvesno kada će Darko Lazić biti operisan

Izvor: Story, 06.Nov.2018

Operacija noge na koju je trebalo da ide Darko Lazić, koji se dve nedelje nalazi na Intenzivnoj nezi KBC Zemun zbog teških povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći nadomak kuće u Brestaču, neizvesna je. Kako “Kurir” saznaje od izvora iz bolnice, doktori ne smeju da mu operišu nogu, jer...

Nastavak na Story...

PONOVO NAPUŠTA ZADRUGU Evo kada će Luna Đogani izaći iz rijalitija i ZBOG ČEGA

Izvor: Blic, 07.Nov.2018, 08:19

Luna Đogani je juče ujutru nasmejana izašla iz bolnice u kojoj leži i Darko Lazić, a uskoro će ponovo izaći iz rijalitija "Zadruga".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.