Izvor: Scandal.rs, 12.Okt.2018, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna se prisetila vrelih akcija sa Radanovićem, pa zapevala ovu pesmu! (VIDEO)

Rijaliti učesnica Luna Đogani privukla je pažnju na sebe učešćem u prvoj sezoni Zadruge kada je počela ljubavnu romansu sa tada oženjenim pevačem Slobodanom Radanovićem. Kako je Đoganijeva jedan od takmičara i u Zadruzi 2, neretko priča o bivšem dečku i onome šta su njih dvoje radili u rijalitiju. Luna je svojim cimerima otkrila da The post Luna se prisetila vrelih akcija sa Radanovićem, pa zapevala ovu pesmu! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

“Ne veruj svima, ogovaraju te, niko ti nije prijatelj osim Adama”: Gagi pohvalio Lunu, ali joj je na ovim stvarima zamerio!

Izvor: Scandal.rs, 13.Okt.2018, 12:18

Rijalii učesnica Luna Đogani dobila je poziv sa ocem Gagijem Đoganijem kako bi mu čestitala rođendan. Luna je nakon saznanja da će se čuti sa Gagijem ushićena otrčala u govornicu, a onda je usledilo pravo iznenađenje. Luna i Adam Đogani zapevali su rođendansku pesmu Gagiju, a pored njega...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.