Luna se oglasila posle SASLUŠAVANJA U POLICIJI zbog nasilja nad Slobom! Ne, neću u zatvor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2018, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna se oglasila posle SASLUŠAVANJA U POLICIJI zbog nasilja nad Slobom! Ne, neću u zatvor!

Evo šta blogerka kaže o ovom slučaju.

Luna Đogani dala je izjavu u policijskoj staniciji u Pećincima zbog fizičkog nasilja nad Slobom Radanovićem koje se desilo u prvoj polovina juna u "Zadruzi" (detaljnije pročitajte OVDE).

PROCURILO IZ PRODUKCIJE: Evo koliko TAČNO njih će biti u Zadruzi 2 i KO su oni! Pravi se NOVA emisija

Prema navodima stručnjaka, sud bi imao pravo čak i da privede Lunu u pritvor, ukoliko bi oštećeni, to jest Sloba Radanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << odlučio da je krivično goni, a blogerka je ovim povodom izjavila sledeće:

- Sve je okej. Neko od gledalaca me je prijavio za nešto još iz "Zadruge". Sve je okej. Morala sam da odem i da dam izjavu, to je to. Niti me hapse, niti ću u zatvor - rekla je Luna.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.