Izvor: Scandal.rs, 17.Jul.2019, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna pohvalila Kijinu pesmu, a evo šta na to kaže Kockareva!

Luna Đogani nedavno je priznala  da se pronašla u stihovima nove pesme Kije Kockar. –Sviđa mi se, nemam problem da kažem. Stih: “Ne da mi mama, ne da mi tata, ali on je dečko zlatan– pohvalila je Luna Kiju. Nakon toga oglasila se i Kristina: –Pesma je zaista zarazna. Ulazi u uši i vredi je The post Luna pohvalila Kijinu pesmu, a evo šta na to kaže Kockareva! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Luna skoro bankrotirala: Evo koliko je platila IVANU PETERS da joj peva pesme!

Izvor: Scandal.rs, 18.Jul.2019, 00:38

Luna Đogani je po izlasku iz Zadruge započela svoju pevačku karijeru, pa odmah otišla u Makedoniju, gde je snimala novu pesmu. Po povratku u Beograd nastavila je u istom pravcu. Kada se saznalo da će joj Ivana Peters pevati prateće vokale, nastala je bura u medijima, ali Ivanu ova vest nije potresla...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.