Luna otkrila ŠTA je radila PRVE NOĆI van Zadruge, šta joj je Sloba PORUČIO preko telefona, ali i OVO za Kiju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2018, 09:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna otkrila ŠTA je radila PRVE NOĆI van Zadruge, šta joj je Sloba PORUČIO preko telefona, ali i OVO za Kiju!

Iskrena...

Protekle noći završen je rijaliti "Zadruga" koji je tokom prethodnih devet i po meseci obarao sve rekorde gledanosti. U samom superfinalu našle su se Kristina Kija Kockar i Luna Đogani, a pobedu je odnela bivša stjuardesa.

U impresivnom gradu nadomak Beograda večeras se održava žurka povodom završetka rijalitija, a na njoj se našla i drugoplasirana Luna, koja je za portal "Pink.rs" podelila prve utiske.

ZADRUGA JE GOTOVA, A SAD... >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luna otkrila da li će se BORITI ZA SLOBU! Šokantno OŠTRE reči! (VIDEO)

- Osećam se kao vanzemaljac. Kući sam otišla odmah, bila sam sa svojom porodicom, to mi najviše prija, da budem kod kuće, da ne viđam ljude - rekla je ona.

Na pitanje da li se čula sa Slobom Radanovićem sinoć nakon što se sve završilo, kratko je rekla:

- Čuli smo se nešto nakon odlaska sinoć, da li smo stigli kući, da li je sve okej, čudno je kad se odvojiš od osobe sa kojom se proveo toliko vremena u zatvorenom prostoru, ali nismo ništa ovako, kao da će biti nešto i to - rekla je Luna.

Na pitanje kako joj se čini pobednica prve sezone Zadruge, Luna nije želela da previše debatuje.

- Želim joj sve najbolje - rekla je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.