Izvor: Scandal.rs, 17.Jan.2020, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luna i Marko se POMIRILI? Đoganijeva KRIJE vezu od Anabele i TAJNO se sastaju i to baš OVDE!

Luna Đogani i Marko Miljković su se navodno pomirili i spremni su za sledeći korak u vezi – spremaju svadbu. SIako su raskinuli sredinom decembra, ali su se navodno pomirili i kriju od porodice da su zajedno. Oni se navodno krišom viđaju u stanu Luninog oca, Gagija Đoganija, na Vidikovcu, pošto je on trenutno u The post Luna i Marko se POMIRILI? Đoganijeva KRIJE vezu od Anabele i TAJNO se sastaju i to baš OVDE! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Anastasija i Luna su se nekad budile zajedno, snimale su se kako RADE OVO! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 18.Jan.2020, 01:57

Svi znamo da su Luna Đogani i Anastasija Ražnatović nekada bile nerazdvojne kao sestre, pa su često i spavale u istom krevetu. Međutim, kao što je jednom prilikom Luna objasnila, prijateljstvo je puklo zbog jednog muškarca: –Anastasija ima dobru dušu. Družile smo se 13 godina, bile smo kao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.