Luna PONOVO ŠOKIRALA MILIONE: Neka bude da sam se ODREKLA MAJKE ZBOG LJUBAVI Anabela OVAKO reagovala

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Maj.2020, 17:44

Luna PONOVO ŠOKIRALA MILIONE: "Neka bude da sam se ODREKLA MAJKE ZBOG LJUBAVI" Anabela OVAKO reagovala

Neće više da se pravda nikome!

I Luna Đogani je dobila pitanje od Ane Korać i Davida Dragojevića u današnjoj emisiji radio "Amnezija".

- Luna, upravo si stigla u ljubičastom, odličan ti je kupaći. Evo, stiglo ti je pitanje od Ane i Davida. Da li smatraš da je vreme da popričaš sa mamom, vidi se da nedostajete jedna drugoj - glasilo je pitanje koje su pročitali Bane i Bora.

- Prvo da vas pohvalim za sinoć i da se zahvalim svima koji su glasali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za mene, ima i dalje ljudi koji me vole. Nisam raspoložena da odgovaram na pitanja vezana za tu temu. Vreme za neke stvari se osete, nije vreme za neke stvari. Nemam sad inspiraciju da pričam o tome, nije to sad tema. Naravno da mi nedostaje druženje sa majkom, ali vidim da fura neku priču koja meni ne dopire do mozga. Tako neka i ostane. Neka bude da sam se odrekla majke zbog ljubavi, budala sam što se pravdam - rekla je Luna.

- Da li vi čujete ovo? Ja furam priču - dobacivala je Anabela iz sobe.

- Ovde svi rade nešto zarad nečeg, nije mesto da se rešavaju porodični problemi, koji se nikom ne dešavaju sem meni, neću da se pravdam. Da, hladna sam, nemam potrebu da se pravdam. Od sad ću da komentarišem samo šta meni odgovara, toliko - istakla je Đoganijeva.

- Ovo je MM škola, trunku empatije nema - dodala je Atijasova.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.