Luna Miljkoviću podnela izveštaj o razgovoru sa Anabelom, PREĆUTALA MU OVO, a onda je usledio ŠOK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2020, 00:14

Luna Miljkoviću podnela izveštaj o razgovoru sa Anabelom, PREĆUTALA MU OVO, a onda je usledio ŠOK! (VIDEO)

Iznenadio je Marko...

Luna Đogani i Marko Miljković osamilili su se tokom reklamnog bloka, samo pola sata nakon što se vratila sa Rajskog ostrva, gde je dan provela sa majkom Anabelom Atijas. Luna i Marko pričali su o raskidu Ivane Šopić i Stefana Karića.

- Nemoj nešto da se desi, da ne urekneš! Oko, mi nismo rijaliti par - navela je Luna.

- Ma ne, samo kažem. A zamisli mi, ti imaš razlog da ne budeš sa mnom, ja imam razlog da ne budem sa tobom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razumeš? - uzvratio je Miljković.

- Ubilo ih je, roditelji, zamisli šta smo mi trebali da radimo - rekla je Đoganijeva.

Potom su njih dvoje nastavili da razmenjuju slatke reči. Miljković je bio znatiželjan da čuje šta je Luna pričala sa majkom na Rajskom ostrvu, te mu je ona prepričala u kratkim crtama.

- Pričale smo, smejale smo se, pričale smo o tim nekim danima kada sam bila mala. Sunčala sam se - ispričala mu je Đoganijeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.