Luna Đogani se udala, A NJEN BIVŠI NA IVICI SUZA - Ovim gestom ostavio sve bez teksta, tuga (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 09:34

Luna Đogani se udala, A NJEN BIVŠI NA IVICI SUZA - Ovim gestom ostavio sve bez teksta, tuga (VIDEO)

Da li pati za njom?

Učesnica rijalitija "Zadruga" i pevačica Luna Đogani je u toku jučerašnjeg dana i zvanično postala supruga Marka Miljkovića.

Podsećanja radi, venčanje se odvilo u Opštini Rakovica, a par se opredelio za tamnije bolje odeće, nasuprot očekivanim belim.

Otkako je ova vest dospela do domaćih medija, svi se pitaju kako Lunine nekadašnje velike ljubavi reaguju na ove vesti.

Slobodan Radanović, sa kim je Đoganijeva imala aferu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pred kamerama prve sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", nije se oglašavao ovim povodom, budući da je na odmoru u Egiptu.

Sa druge strane, Nenad Marinković Gastoz, koji je bio velika ljubav Đoganijeve u periodima pre i posle Slobe, objavio je Instagram Story nastao u njegovom autu, pri čemu ga je moguće videti kako sa suzama u očima peva pesmu koja ga je pogodila.

"Veseli se uz naše stare pesme. Život da stane ne sme - glasi deo pesme koju je Gastoz izdvojio.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.