Luna Đogani ODBIJA DA ODE U BOLNICU i ne sluša savete LEKARA: Svi smatraju da bi to bilo najbolje za nju

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2021, 16:27

Luna Đogani ODBIJA DA ODE U BOLNICU i ne sluša savete LEKARA: "Svi smatraju da bi to bilo najbolje za nju"

Sama svoj gazda...

Luna Đogani sitno broji do porođaja, pošto joj je termin 15. juna. Međutim, kako pišu mediji, iako je svi savetuju da bi trebalo uskoro da, u dogovoru sa doktorom koji joj vodi trudnoću, ode u bolnicu i tamo bude sve do porođaja, ona to ne želi.

- Da su normalni uslovi, kao što nisu, zbog korone i celog ovog haosa sa pandemijom, ne bi bilo problema da bude kod kuće, ali svi smatraju da bi za nju bilo najbolje da se zaštiti od virusa u bolnici. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ipak je manja verovatnoća da tamo pokupi virus od nekog. Ovako, svaki dan izlazi iz stana na svež vazduh, da prošeta psa, pa se viđa sa familijom, često i fanovi znaju da je čekaju ispred zgrade, i veća je verovatnoća da dobije koronu - počinje priču izvor i dodaje da je Luna insistirala da Vaskrs i Prvomajske praznike provedu u Brusu, u prirodi.

- Pošto je lepo vreme Luna je želela da odu negde u prirodu, a Markova majka živi u Brusu, imaju kuću sa dvorištem, priroda na sve strane, vazduh je svakako čistiji nego u Beogradu, pa joj je to putovanje prijalo, iako su se svi po malo pribojavali kako će podneti put. Markova majka Nedeljka potrudila se da ugodi snajki tako da joj ništa nije falilo i sve je bilo, što se kaže, po taman. Njih dve imaju lep odnos, super se slažu. Iako su i Gagi i Anabela želeli da budu sa njima za Vaskrs, nisu se ljutili niti pravili problem što je Luna želela malo da se skloni iz Beograda, ipak je viđaju u prestonici svakodnevno - zaključuje izvor.

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.