Ljupka Stević posle LJUBAVNOG RAZOČARENJA utehu pronašla OVDE - evo ko joj pravi DRUŠTVO U KREVETU (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2020, 13:14

Ljupka Stević posle LJUBAVNOG RAZOČARENJA utehu pronašla OVDE - evo ko joj pravi DRUŠTVO U KREVETU (FOTO)

Ovome se nismo nadali...

Ljupka Stević doživela je emotivni slom kada se zbog razočarenja obrušila na automobile svog ljubavnika Dragiše Simića, inače oženjenog generala policije.

A post shared by Ljupka Stevic (@ljupkastevic) on Sep 30, 2020 at 1:40pm PDT

STARLETA OBMANJUJE JAVNOST?! Da li je GLUPA PLAVUŠA ILI GENIJALKA koja se pretvara da bi zaradila PARE?

Simićeva mu je demolirala skupocena vozila, ali njen voljeni nije hteo da podnese >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tužbu, a ovaj potez podelio je Srbiju. Neke su je žene podržavale, dok su je druge oštro osuđivale.

A post shared by - misli pozitivno ✨ (@usamljena_9) on Sep 19, 2020 at 3:13pm PDT

Svejedno, u medijma se prašina oko afere Ljupka još ne stišava, ali čini se da pevačica nastavlja život, kako je i rekla.

Na svom Instagram nalogu, Ljupka najavljuje nastupe kojih, verujemo, ima u sve većoj ponudi, ali kada sa nastupa dođe kući u krevetu je čeka njen pas kome Ljupkino češkanje i maženje prija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.