Ljuba Pantović žestoko ISPROZIVALA Draganu Mitar: “Ona je lažov i folirant!”

Izvor: Svet, 23.Feb.2020, 12:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljuba Pantović žestoko ISPROZIVALA Draganu Mitar: “Ona je lažov i folirant!”

Iako je dobila poziv da ponovo uđe u Zadrugu, Ljuba Pantović za magazin Savet tvrdi da njeno prisustvo u rijalitiju više nema poentu, kao i da je veoma razočarana ponašanjem pojedinih ljudi.
Ljuba Pantović otvorila sve karte! – Apelujem i šaljem poruke Jovani koliko god je to u mojoj moći da se što pre skloni od ološa koji je truju i unose lažne informacije kao ono da je Sanja ostavila. Pa onda ide Dragana Mitar koja se j*be na očigled svog deteta, kao i Edove dece. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Jel to trebaju da gledaju sutra na internetu? Za sve postoji način! Ispričana priča, tako je prvog muža odvojila od žene i porodice, isto sada radi Edu, ta žena je lažov i folirant koji ne ume da stane. Ne zna se ko je tu više bolestan?








View this post on Instagram















📸🥰
A post shared by Dragana Mitar (@dragana_mitar) on Nov 20, 2019 at 12:01pm PST


Pored žestoke osude Dragane Mitar i Edisa Fetića, Ljuba Pantović se samo za magazin Svet osvrnula se i na ponašanje bivšeg joj zeta Davida Dragojevića.








View this post on Instagram















Kad sam bila mala,plakala sam kad me sestra nacrta sa loknama 🤣#curls #hair #look #nomakeup #beauty #model #trendy #lifestyle #change #photo #personaltrainer #motivation #perfectshapeprogram
A post shared by LJUBA PANTOVIC (@ifbb_pro_ljuba_pantovic) on Feb 12, 2020 at 2:20am PST


– Sve u svemu tu je David najveće govno ispao! Poznajem Dalilu i Dejana, za njih imam samo reči hvale. Dalila je potpuno drugačiji igrač kada je sama u rijalitiju, znala sam čim su ušli zajedno da neće biti to to! Mislim da se njih dvoje neće vratati, oni imaju svoj život van ovog očajnih ljudi u Zadruzi i boli ih uvo. David je u svemu tome najpokvareniji, sve on zakuva onako perfidno pa se onda pravi lud, ali narod vidi sve. Očigledno je koliko smrdi na septičku jamu, govno jedno! – rekla je Ljuba ekskluzivno za Svet.
Izgleda da bivša zadrugarka Ljuba Pantović nikada neće moći da zakopa ratne sekira sa Davidom Dragojevićem.
Ljuba Pantović je u intervjuu za magazin Svet otkrila još dosta tajni o aktuelnim učesnicima rijalitija Zadruga, a sve o njima možete saznati ukoliko što pre nabavite novi broj!
The post Ljuba Pantović žestoko ISPROZIVALA Draganu Mitar: “Ona je lažov i folirant!” appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.