Izvor: Scandal.rs, 03.Jul.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Letovanje u hotelima “Budvanske rivijere” po promotivnim cenama

U prvoj polovini jula meseca, u hotelima “Budvanske rivijere”: Slovenskoj plaži i Aleksandaru u Budvi, kao i Palasu i Castellastvi u Petrovcu, svi zainteresovani gosti mogu rezervisati odmor po posebnim povoljnostima. Ono što ove hotele izdvaja od ostalih i čini jedinstvenim na crnogorskom primorju jesu izuzetne lokacije – nadomak mora i centra grada, prirodno zeleno The post Letovanje u hotelima “Budvanske rivijere” po promotivnim cenama appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Letovanje u hotelima “Budvanske rivijere” po promotivnim cenama

Izvor: Svet, 04.Jul.2019, 10:35

U prvoj polovini jula meseca, u hotelima “Budvanske rivijere”: Slovenskoj plaži i Aleksandaru u Budvi, kao i Palasu i Castellastvi u Petrovcu, svi zainteresovani gosti mogu rezervisati odmor po posebnim povoljnostima.. Ono što ove hotele izdvaja od ostalih i čini jedinstvenim na crnogorskom primorju...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.