Lep je, borben, super je prema meni! Zadrugarka ODUŠEVLJENA Davidom Dragojevićem, a kada OVO čuje Ana...

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2019, 08:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lep je, borben, super je prema meni!" Zadrugarka ODUŠEVLJENA Davidom Dragojevićem, a kada OVO čuje Ana...

Biće svašta!

Maja Marinković je sinoć gostovala u emisiji Narod pita. Dok se spekuliše ko bi od starih Zadrugara mogao ponovo da se nađe u rijalitiju, odnosi među njima se kristališu i mnoge stvari koje nismo saznali u rijalitiju imali smo priliku da čujemo u toku leta u okviru ovih emisija.

Maja je sinoć progovorila i o svojoj bivšoj školskoj drugarici Aleksandri Subotić i kaže da se seća perioda kada je ona zatrudnela sa Čabarkapom i da je u to vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vladao haos u njenom životu, a sada se nadovezala i na njen odnos sa bivšim verenikom Davidom Dragojevićem.

Ona je tom prilikom rekla da nije u redu to što je David uradio Aleksandri, ali da ona nije sa njim imala sukobe i da misli da je on dobar momak.

- Što se tiče Davida kao muškarca, lep je, zgodan dečko, borben u igricama, ali kao karakter, bio je super prema meni. Imali smo jednu svađicu za tih deset meseci. Uvek sam bila na Aleksandrinoj strani, ali mi nikada nismo imali problem, bio je prema super. Ne dopada mi se što je uradio to (Aleksandri), on je sa Anom i ne bih se mešala u to - rekla je Maja.

"TO MI STVARNO SMETA, SRĐANE!" Jovana oštro skresala kolegi - NEVIĐENA SCENA pred kamerama! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.