Lea Stanković o POSLEDNJEM SUSRETU sa jutjuberkom koja je izvršila SAMOUBISTVO: Tada je bilo sve u redu

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2021, 15:32

Lea Stanković o POSLEDNJEM SUSRETU sa jutjuberkom koja je izvršila SAMOUBISTVO: "Tada je bilo sve u redu"

Niko nije mogao da pretpostavi da će dići ruku na sebe!

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život nakon duge borbe koju nije mogla da izdrži.

Poznata jutjuberka Kristina Kika Đukić postala je popularna preko onlajn drama, međutim, kako više nije mogla da podnese pritisak javnosti, mlada devojčica oduzela je sebi život.

Vest o njenoj smrti je potvrdila i njena majka, Nataša Đukić, putem svog Instagram profila. Mi smo kontaktirali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << influenserku Leu Stanković koja je poznavala Kiku.

- Poznavala sam je, ali se nismo videle dosta dugo. Poslednji put sam je videla na jednom festivalu pre pandemije i tada je bila stvarno super devojka. Ja za nju nikada nisam imala da kažem bilo šta loše. Nismo bile u kontaktu duže vreme, ali tada je bilo sve u redu. Na festivalima je bilo sve dobro, družile smo se i izlazile. U poslednje vreme se nismo čule, ali u tom periodu kad smo se viđale znam da je imala podršku pratilaca. Ne znam šta se tačno desilo, ali jedino što znam je da je izvršila samoubistvo - rekla je Lea za portal Srbija Danas.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević". Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.