Lažni brat Darka Lazića se bavi PROSTITUCIJOM: Klijentkinji uzeo čak 2.500 EVRA, a evo ŠTA je radio za taj novac?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2021, 10:57

Lažni brat Darka Lazića se bavi PROSTITUCIJOM: Klijentkinji uzeo čak 2.500 EVRA, a evo ŠTA je radio za taj novac?

Ima posla ko hoće da radi...

Davor Lazić navodno radi kao žigolo, tvrdi žena iz Tirola koja kaže da je njenoj drugarici za određene "usluge" za 4 dana uzeo čak 2.500 evra!

Kako pričaju izvori "Sveta", Davor pokušava da se promoviše kao muzičar, iako ga mnoge dame znaju kao nekoga ko ima drugačiji "posao".

- On živi na relaciji Maribor-Linc, bude često i u Salcburgu. Predstavlja se kao Hern Svit. Zvanično radi kao komercijalista u jednoj firmi, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a uveče je žigolo. Ja sam više puta bila sa njim i zadovoljna sam. Ok je dečko, pažljiv, nežan, zabavan, bilo nam je lepo - rekao je navodno izvor za pomenuti list dodao:

- Za noć uzima 400 evra, a ako hoćete ceo vikend da budete sa njim naplaćuje 1.500 evra. Mojoj drugarici je za četiri dana uzeo 2.500 evra. Mislim da je u rijaliti ušao da digne sebi cenu, a ne da se ispromovše kao pevač - rekla je gospođa iz Tirola, koja je želela da ostane anonimna.

Podsetimo, Darko Lazić zaprepastio se kada je čuo da se Davor javno predstavlja kao njegov brat.

- Kakav crni polubrat, o čemu vi pričate? Ne znam ni ko je taj Davor, davno je postojao neki dečko što me je pratio na nastupima kao fan i tako se predstavljao, ali to nema veze sa istinom. Kako može da priča da se poznajemo i čujemo kada je to totalna laž?! Meni je stvarno muka više tih laži, svaki dan se pišu gluposti o meni, ali ovo je stvarno previše. Ako je odlučio da uđe u "Zadrugu" kao moj polubrat i da tako stekne popularnost, svaka mu čast. Nemam šta drugo da izjavim osim da nemam polubrata - rekao je Darko Lazić pre početka "Zadruge 5".

Davor je pred ulazak u petu sezonu "Zadruge" odgovorio na pitanja o tome zašto je izneo neistinu, da je brat Darka Lazića.

- Interni dogovor između mene i Darka Lazića je bio da ja izjavim da sam njegov polubrat. Ali postoji jedna zaista istinita priča. On i ja smo rođaci po maminoj strani, možete da proverite, iz Ugljevika smo (mesto u Republici Srpskoj, prim. aut.). Njegov pokojni otac i moja majka su četvrto koleno, znači mi smo dalji rođaci - istakao je on.

Na naše pitanje zašto pevaču ide u korist da Davor laže, on je odgovorio:

- Nije, ali ako ćemo iskreno, i Darku je to reklama. Ja znam da sam ja mala riba za njega, ali svakako prija i meni i njemu. Svako dobro mu želim. Verovatno se plaši da ga ne obrukam u "Zadruzi".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.