Lava Pajkića znate svi, dok se o NJOJ MALO ZNA: Ovo je ĆERKA ISIDORE BJELICE, evo čime se bavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 09:37

Lava Pajkića znate svi, dok se o NJOJ MALO ZNA: Ovo je ĆERKA ISIDORE BJELICE, evo čime se bavi

Nju je njena smrt najviše pogodila.

Poznata srpska književnica Isidora Bjelica, preminula je u sredu u pedeset drugoj godini života, nakon duge i teške borbe sa kancerom.

Iza sebe je ostavila dvoje dece - sina Lava Gligorijevića Pajkića i ćerku Vilu Evanđelinu Pajkić.

Lava gotovo da svi znaju, jer je voditelj emisije "Kontravizija" na televiziji Pink, dok se o Vili malo zna.

Srecan rodjendan mama volim te💜💜💜

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by @ vilapajkic on Dec 10, 2019 at 5:53am PST

Kao i svaka tinejdžerka, Vila je prošla kroz razne faze odrastanja, najuočljivije drastičnim promenama fizičkog izgleda – u vidu nove boje kose, frizure ili načina odevanja.

Vila je u januaru ove godine proslavila svoj osamnaesti rođendan, a nekoliko meseci pre toga, upisala je fakultet i postala brucoš.

Početkom ove godine, kada je proslavila osamnaesti rođendan, Isidora je Vili uputila dirljivu i emotivnu poruku putem društvenih mreža.

Srecan #sweet18 - ti rodjendan, tufnice! Toliko sam srećna da je tvoja duša izabrala po ko zna koji put da se družimo u ovoj čudesnoj kosmičkoj učionici ljubavi gde si ti moj najvažniji mentor od kog sam naučila da nema jače sile od te iste ljubavi koja pomera sve granice mogućeg i nemogućeg, stvarnog i nestvarnog, materijalnog i nematerijalmog! Hvala ti moja čudesna, prelapa, hrabra, slobodna - devojčice - #lovemum #happy18thbirthday #mydaughter #myspiritualteacher @vila_pajkic

A post shared by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on Jan 16, 2020 at 9:24am PST

- Mila moja tufnice, srećan ti rođendan, u želji da Božija blagodat bude uvek uz tebe… Znaš koliko me boli da si poslednje četiri godine provodila po bolnicama u stalnom strahu i brizi. Dok su druge devojčice mirno spavale, ti si noći i noći negovala bolesnu majku. Dok su druge devojčice odlazile na sport ti si sate i sate sedela na hemioterapijama, ali mila moja kroz sve to stradanje naučuli smo o ljubavi više nego što bi nam doneo srećan život u zdravlju i izobilju - napisala joj je Isidora tada.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.