LUNINE SPORNE IZJAVE Drago mi je što ti je Gale SLOMIO nogu! A prvo Miksi želim da ZADAVIM u vodi

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2018, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNINE SPORNE IZJAVE "Drago mi je što ti je Gale SLOMIO nogu!" A prvo "Miksi želim da ZADAVIM u vodi"

Ne bira reči.

Totalni haos u rijalitiju "Zadruga" nakon novih svađa zbog još jedne neuspele nabavke. Luna Đogani je zaratila danas sa nekoliko učesnika, prvo sa Miljanom Kulić, a potom i sa Branislavom Radonićem Brendonom.

Blogerka je izjavila dve sporne izjave, kako su istakli Brendon i Miksi. Svađajući se sa Branislavom koji je pričao kako je ona pokušavala da privuče pažnju Davida Dragojevića dok ju je ovaj ignorisao, ona mu je iznervirana poručila: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- A posle ćeš da dođeš kod mene da tražiš hranu da jedeš, prase jedno. Ti nisi normalan! Ti ideš okolo i ogovaraš me. Nećeš sa mnom igrati rijalitija, ti i ja smo završili. Sad razumem što ti je Nenad Marinković Gastoz slomio nogu. Drago mi je što ti je slomio nogu. Jer ti si ološ. Stalno mi tražiš hranu, a za stolom me pljuješ. Treba da te bude sramota!

- Evo kaže "dobra Luna" da joj je drago što mi je njen drugar polomio nogu. A predstavlja se da je dobra i da je humana. Ti si ta koja izbacuje noge ispred Davida - odmah je Brendon istakao spornu izjavu, a na to se Miljana nadovezala i istakla još jednu od par sati pre:

- A "dobra Luna" je danas izjavila za mene da sam jedina osoba za koju ne bi volela da sam na planeti zemlji. Na mom krevetu je to rekla - ispričala je Miksi, a Đoganijeva je dobacila da je to laž.

Inače, Miljana je malo parafrazirala Lunine reči koje su zapravo glasile:

- Nikad u životu nisam imala potrebu da nikog zadavim, a tebe imam potrebu da polako davim u vodi. (te scene pogledajte na OVOM linku)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.