LUNIN TAJNI PLAN: Đoganijeva pokušava da URADI ovo, ali... UHVAĆENA?! Morala je da...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2018, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNIN TAJNI PLAN: Đoganijeva pokušava da URADI ovo, ali... UHVAĆENA?! Morala je da...

Evo šta krije?!

Luna Đogani je u drugu sezonu rijalitija "Zadruga 2", prema njenim rečima ušla da popravi sliku koju je o sebi stvorila u toku prve sezone. Ona je u međuvremenu izgleda zaboravila za svoje ranije planove, a uz to je i prihvatila strategiju prljave borbe za pobedu, ako je suditi po komenterima na društvenim mrežama.

Na društvenim mrežama se špekuliše da Đoganijeva koristi finansijsku situaciju svojih roditelja kako bi smekšala srce naroda. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona vrlo često govori o lošoj finansijskoj situaciji svoje porodice i tome kako ona mora da učestvoje u rijalitiju kako bi im pomogla. Čak je jednom prilikom rekla i da je baš zato i ušla, kako bi pomogla svojim roditeljima koji nemaju posao. Vest o tome pročitajte ovde.

Ipak, na mrežama se špekuliše da je cela ta prilča oko teške finansijske situacije, zapravo deo njenog plana da manipuliše ljudima. Takođe je i kontradiktorna, zato što je jednom prilikom u Zadruzi izjavila da želi da ugradi silikone od novca koji zaradi, a to ne ide u prilog priči o tome da želi da pomogne porodici.

Ona nije imala izbora...Ona je morala da uđe u Z2...Zbog svoje porodice...Zbog svojih silikonskih s*sa koje je planirala da uradi "istog momenta kada izađe...Nisam znala da se porodica hrani silikonima - pisalo je u komentaru na Instagramu.

Šta je istina u celoj priči? Ostaje da vidimo.

"NEMOJTE, GOTOV SAM!" Posle ovog pitanja, Haris Berković PREKINUO INTERVJU! Hit VIDEO!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.