Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2018, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNIN BIVŠI LAJKUJE SVE POSTOVE KIJE KOCKAR! Ovim potezom razbesneo fanove, a šta će BLOGERKA reći?

Pevačica Kija Kockar osvojila je publiku, i to ne samo učešćem u rijaliti šou programu “Zadruga” već i svojom pesmom, koja je postala apsolutni hit. A da osvaja i simpatije Luninih bivših momaka i više je nego očigledno. To su prvo primetili upravo Kijini fanovi jer Lunin bivši dečko Srđan Sarić, koji je šest godina The post LUNIN BIVŠI LAJKUJE SVE POSTOVE KIJE KOCKAR! Ovim potezom razbesneo fanove, a šta će BLOGERKA reći? appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

SVE OKO KIJE I SLOBE BILA JE FARSA! Poznati par oko koga se Srbija SVAĐA, zapravo čeka BEBU

Izvor: Scandal.rs, 10.Avg.2018

Iako je rijaliti “Zadruga” odavno završen, reklo bi se da i te kako traje. Narod je i dalje zainteresovan da zna kako sada žive njegovi omiljeni ukućani, a neminovno je najveće interesovanje za ljubavni trougao Kija-Sloba-Luna. Milan Milošević koji je bio jedan od istaknutijih učesnika rijalitija,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.