LUNADAVIDATORI: Ako mrzite Lunu možete se priključiti NOVOJ FB GRUPI posvećenoj Davidu i Đoganijevoj!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNADAVIDATORI: Ako mrzite Lunu možete se priključiti NOVOJ FB GRUPI posvećenoj Davidu i Đoganijevoj!

Mnogima je smešno, a drugi se groze.

Priča o Luni i Davidu je uzela maha, a kako bi to još više podgrejali, anti fanovi ovo dvoje zadrugara napravili su stranicu posvećenu njihovoj ljubavi, koja se navodno rađa.

Da podsetimo, najpre je Brendon priznao Milanu Miloševiću da je primetio da između njih postoji hemija, a onda je otkrio i da mnoštvo ukućana primećuje apsolutno istu stvar.

Izgleda da je cela stvar sa Lunom i Davidom uzela maha, čeka se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Aleksandrina reakcija, dok je reakcija onih koji budno motrena da uhvate svaku Luninu grešku jeste upravo ova grupa pod nazivom "LUNADAVIDATORI" po ugledu na prošlogodišnju "LunaSlobatori":

POJAVILA SE BEZ GAĆICA! Kija u MEGA S*KSI izdanju - crna providna čipka, muškarci ZABALAVILI! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BEZ TRUNKE BLAMA! Skinula se GOLA pred njima, pa su počeli vrelu akciju! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2018

Mali prostor, mnogo ljudi....Nataša Moskva i Lazar Jeremić su celu noć proveli u sobi za izolaciju. Oni su sve vreme razmenjivali nežnosti i uživali u sočnim poljupcima i zagrljajima...LUNADAVIDATORI: Ako mrzite Lunu možete se priključiti NOVOJ FB GRUPI posvećenoj Davidu i Đoganijevoj!..Nadežda...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.