LUNA ZAUVEK BEŽI IZ ZADRUGE? U rukama joj KAMENJE - Iz sve snage UDARA NA OGRADU, traži samo JEDNU TABLETU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Nov.2018, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ZAUVEK BEŽI IZ ZADRUGE? U rukama joj KAMENJE - Iz sve snage UDARA NA OGRADU, traži samo JEDNU TABLETU!

(VIDEO)

Tokom poslednja dva dana u "Zadruzi" je apsolutni haos, najviše izazvan prijateljstvom između Lune i Davida, a sve je kolabriralo kada je Aleksandri pušten snimak gde se Dragojević jada blogerki zbog svojih ljubavnih problema. Subotićevu je to jako povredilo, a njen odnos sa Davidom je od tada jako neizvestan.

Izgleda da je celo stanje jako naljutilo Đoganijevu, pa je samo izletela u dvorište i uputila se ka kapiji, a Adam je trčao za njom videvši da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dolazi do novog haosa.

Ispred Bele kuće, ukućani su ogovarali Marijanu i Cobeta, a Miki se prenerazio kada je video besnu Lunu i dovikao brže-bolje:

- Šta je sada Luna?!

Luna je objasnila da je od svega boli glava, a ne daju joj tablete, te je navalila da udara kako bi dobila nešto za glavobolju.

Pogledajte rezultate

Kako je sve izgledalo pogledajte ovde:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.