LUNA ZAPRETILA SVIMA! Posle UDARCA i drame zbog oca - PIPNITE mi porodicu, udariću SVAKOG! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jan.2019, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ZAPRETILA SVIMA! Posle UDARCA i drame zbog oca - PIPNITE mi porodicu, udariću SVAKOG! (VIDEO)

Dvostruki aršini?

Zadrugari su i sinoć aktivno učestvovali u međusobnom komentarisanju situacija koje su obeležile proteklih nedelju dana. Milan Milošević je ušao sa namerom da izvrši retrospektivu i razreši sve ono što učesnici nisu sami želeli.

EVO GDE JE SADA: Snimak Aleksandre nakon IZLASKA! Sama u Šimanovcima, morala OVO da uradi - DRHTALA OD STRAHA

Tema koja je došla na red ticala se odnosa Lune Đogani i Jovane Tomić Matore, tačnije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da li su njih dve imale privatne razgovore nakon što je ušla Jovanina devojka Sanja Stanković.

- Pričale smo juče, kada mi je prišla da mi čestita Božić. Nismo pričale nešto prisnije otkako je ušla Sanja - rekla je Matora, a Luna je to potvrdila.

Milan se posle okrenuo Luni Đogani, pa je hteo da razreši celu dramu oko Marka Miljkovića i njenog oca Gagija Đoganija. Marko smatra da je blogerkin otac rekao za njega da je budala.

- Ja se izvinjavam ako nije rekao - kratko je rekao Marko, a Luna je ponovo komentarisala ovu situaciju.

- Žao mi je što sam to uradila juče na Badnji dan. Ima sreće što su bili ljudi pored njega. Svaki put kada mi pipnu porodicu, ja ću da puknem. Ne zanima me. Neću da dozvolim to. Kraj - rekla je Luna i naglasila da će udariti svakog ko joj bude vređao oca. Podsetimo, Luna je posle svađe sa Markom pogodila Miljkovića papučom u glavu.

Pogledajte rezultate

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.