LUNA VRIŠTI, MARKO SE STIDI... U Zadruzi pušten snimak intimnog odnosa Đoganijeve i Miljkovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2019, 02:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA VRIŠTI, MARKO SE STIDI... U "Zadruzi" pušten snimak intimnog odnosa Đoganijeve i Miljkovića!

Ovo nikako nisu očekivali!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa  "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Prvi kilp koji su ukućani imali priliku da vide prikazao je ljubavnu priču između Lune Đogani i Marka Miljkovića, koji su ozvaničili svoju vezu tokom žurke povodom dočeka srpske Nove godine.

- Prelep je klip, hvala onome ko je to izmontirao. Bilo je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu još toga, ali je izvučeno ono najslađe i najlepše - rekla je Luna.

Zbog opaske voditelja Milana Miloševića da je sve vreme crveneo dok je gledao snimak, Marku je bilo vidno neprijatno.

- Ne znam, bezveze mi je ovo. Ja volim da budem grub. Šalim se, lep je klip - rekao je Marko.

Luna je dodala da njen novi dečko ima problem da prihvati da ume da bude romantičan i da je nervira što se pravi da je hladan.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.Ana i Rađen se RAZVODE - a ova njegova REAKCIJA PRED KAMERAMA od pre 2 meseca sve je NAGOVESTILA!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.