LUNA VEĆ U SUZAMA! Sa knedlom u grlu PRIZNALA - Ne može bez Slobe! Sve me podseća na NJEGA... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2018, 23:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA VEĆ U SUZAMA! Sa knedlom u grlu PRIZNALA - Ne može bez Slobe! "Sve me podseća na NJEGA..." (VIDEO)

Ne može da preboli.

Sinoć je kao najveća senzacija početka dugo očekivane duge sezone rijalitija "Zadruga", bila popularna blogerka Luna Đogani.

Naime, ona je ogromnu popularnost stekla u prvoj sezoni, svojom ljubavnom romansom sa oženjenim pevačem Slobom Radanović, sa kojim je raskinula definitivno odmah nakon završetka rijalitja.

Ona je ponovo donela odluku da se oproba u ulozi zadrugarke iz razloga da bi razbila predrasude o sebi i kako bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pokazala u potpuno drugačijem svetlu.

Tokom večeri, Drvo mudrosti je pozvalo Lunu u svoj vrt, a ubrzo je pitalo kako se oseća i da li joj u "Zadruzi" neko određen nedostaje:

- Lagala bih kad bih rekla da mi ne nedostaje Sloba. Svaki ćošak "Zadruge" me podseća na njega. Šta god da pogledam podseća me na njega - bila je iskrena Luna, a onda je dodala:

- Nije da nisam prevazišla celu priču sa njim, nemam tu vrstu emocije, to su samo lepe uspomene. On je bio moja najveća ljubav i normalno da me ovde sve na njega podseća.

Šta je sve Luna rekla, možete pogledati u videu koji je u prilogu:

BOMBETINA! Procurio SNIMAK iz Zadruge 2! I NJIH DVOJE UNUTRA! Učesnici ne znaju šta ih čeka za 4 sata!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.