LUNA UZELA PAPIR I OLOVKU U RUKE: Pogledajte O ČEMU Đoganijeva piše u SVOJOJ kolumni (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 16:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA UZELA PAPIR I OLOVKU U RUKE: Pogledajte O ČEMU Đoganijeva piše u SVOJOJ kolumni (VIDEO)

Odmah se bacila na posao.

Danas je u Belu kuću stiglo pismo kojim su David Dragojević, Marko Petrušević Petrući i Luna Đogani obavešteni da su, povodom pobede sms glasovima na "Zadrugoviziji", dobili nagradu da napišu kolumne.

Žika Jakšić je PLAKAO PRED MILIONIMA, a sada otkriva detalje odnosa sa BIVŠOM SUPRUGOM Dajanom (VIDEO)

Blogerka je odmah uzela papir i olovku u ruke, osamila se u spavaćoj sobi i počela da piše. Ubrzo je za njom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << došla i Miljana Kulić, koja je htela da joj traži parče čokolade, ali se zadržala na krevetu pored Lune kako bi videla o čemu će Đoganijeva pisati.

Ona je odgovorila da će pokušati da na papir prenese svoja trenutna osećanja, kojih je zaista mnogo, budući da Luna već nekoliko dana pati zbog raskida sa Markom Miljkovićem.

Ukoliko želite da saznata još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.