LUNA UGLEDALA KIJU I SLOBU ZAJEDNO: O njenoj reakciji će se TEK PRIČATI, voditelj NAPRAVIO HAOS!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA UGLEDALA KIJU I SLOBU ZAJEDNO: O njenoj reakciji će se TEK PRIČATI, voditelj NAPRAVIO HAOS!

Njih nikako nije očekivala.

Zadrugari su danas ponovo gledali snimke sa svojim uspomenema, a kada je na red došao klip sa slikama Bore Santane, nastao je opšti haos za stolom. Zadrugari su se sve vreme smejali, i uživali u njegovim slikama i snimcima sa raznih putovanja, ali iz perioda kada je bio u Zadruzi 1 i zaljubljen u Macu Diskreciju.

"SAMO NAS KOČI TO ŠTO JE ON..." Kija i Sloba najotvorenije o svom odnosu! "Da, ispao sam LOŠ!" (VIDEO)

Prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su svi to komentarisali, a potom je voditelj Milan Milošević napravio opštu pometnju kada je podigao Lunu Đogani da komentariše, s obzirom da su na snimku prikazani i Kija Kockar i njen bivši dečko Sloba Radanović.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

KAD VODITELJ ZANEMI: Srđan Predojević je snimio NEVEROVATAN trenutak, i to dok je stajao na semaforu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Maj.2019

Sjajan momenat...Voditelj Srđan Predojević svoje gledaoce uvek iznenadi neobičnim pričama i ljudima, a ovaj put je otišao i korak dalje. Ono što je on video i snimio prepričava se na društvenim mrežama...On je sasvim slučajno ugledao i snimio psa koji se vozio motorom. On se držao za svog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.