LUNA U NEVIĐENOM ŠOKU: Beg iz Zadruge - PRESKAKANJE žice, NIJE DOBRO! Pukao i to ZBOG NJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA U NEVIĐENOM ŠOKU: Beg iz Zadruge - PRESKAKANJE žice, NIJE DOBRO! Pukao i to ZBOG NJE!

Drama.

U toku sinoćnjih nominacija, iako je bilo Badnje veče, pojedini zadrugari nisu uspeli da se ponašaju u skladu sa dočekivanjem najradosnijeg hrišćanskog praznika Božića.

PA ZAR NA BOŽIĆ?! Luna OVO uradila Slobi, a njegova reakcija je potpuni HIT! (VIDEO)

Došlo je do sukoba između Milana Miloševića i Jelene Golubović, koja je u svom stilu provocirala novinara. Na njega je to jako uticalo, pa je kasnije u sobi priznao Luni Đogani da je razmišljao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pobegne iz rijalitija!

- Jao kako mi nije dobro, nije mi dobro uopšte. Nervozan sam ja, išao sam tamo da gledam ali kako ono, ono nije bilo žica kada si ti preskakao - otvorio je dušu Mila Luni i Miljanu Vračeviću.

MACA ODLEPILA! Poludela od LJUBAVI za Borom - Plače, lomi se, kida...A onda mu je PRIZNALA DA ŽELI OVO!

Luna je bila potpuno šokirana što je Milan uopšte poželeo da pobegne iz rijalitija, ali je on pokušao da joj objasni kako se osećao u tom trenutku:

- Sada razumem to je taj minut. Boli te baš ku*ac za pet miliona. Platićeš. Ili da idem ili da je udavim, samo to je bilo.  Ona namerno meni govori da sam ja ožalošćena iz*rkotina. Ona zna tačno šta treba da kaže - odgovorio je Milan Luni.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.