LUNA TEK ŠTO SE VRATILA, ODMAH NAPUSTILA BELU KUĆU: Ništa od žurke! IDE kući, nije sama! Neće je biti NEKOLIKO...

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2019, 02:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA TEK ŠTO SE VRATILA, ODMAH NAPUSTILA BELU KUĆU: Ništa od žurke! IDE kući, nije sama! Neće je biti NEKOLIKO...

Slomljena.

Nakon burnih dešavanja u poslednje vreme u rijalitiju "Zadruga 2", Luna Đogani nikako da se oporavi od nervnih slomova koje je preživela.

Blogerka je doživela je nezapamćen nervni slom, zbog toga što je njen, sada već bivši dečko Marko Miljković, navodno flertovao sa zadrugarkom Majom Marinković. Nju su zbog toga izveli iz rijalitija, a potom su je rano jutros vratili. Od tada, ona boravi u hotelu "Zadruge", gde inače smeju da budu samo vođa i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << omiljena osoba, a u narednih sedam dana će biti na poštedi.

- Raspadam se totalno. Neće me biti nekoliko dana. Potreban mi je odmor od svega ovoga. Ja sam barem zaslužila odmor. Kad svi mogu, mogu i ja. Došla sam samo da uzmem stvari koje mi trebaju i vraćam se u svoju hibernaciju - saopštila je Luna delu zadrugara šta se dešava, a onda je upitala Sanju Stanković da li joj nešto treba, na šta je ova odgovorila:

- Hoću da idem kući!

- I ja! Isto! Ako budeš išla kući, zovi me da idemo zajedno. Ćao - pozdravila se Luna i vratila u Hotel.

Svi zadrugari su, odmah nakon čitanja pisma kojim je Veliki šef obavestio sve da je žurka počela, otrčali u kazino, međutim, Luna Đogani nije bila jedna od njih.

Ona se potom opet osamila u Hotelu gde boravi od juče. Kada je njen prijatelj, Savo Perović došao da vidi kako je, ona je tražila da joj sa žurke donese samo jedan sok.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.