LUNA SPREMI SE! Miljković planira JOŠ JEDNU BEBU - Tek se PORODILA, a on hoće OPET: Za tri meseca...

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2021, 21:44

"LUNA SPREMI SE!" Miljković planira JOŠ JEDNU BEBU - Tek se PORODILA, a on hoće OPET: "Za tri meseca..."

Presrećan je!

Luna Đogani se danas porodila u Narodnom frontu i na svet donela devojčicu. Đoganijeva je sinoć primljena u bolnicu sa porođajnim bolovima.

Đoganijeva je je smeštena u apartmanu. Iako je porođaj krenuo prirodnim putem, na kraju se Luna porodila carskim rezom. Beba i novopečena mama se sada super osećaju.

Ekipa portala Srbija Danas razgovarala je sa novopečenim tatom, Markom Miljkovićem. On nije krio radost i uzbuđenje jer je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ćerkicu.

- Osećam se fenomenalno. Ja ću decu da pravim na svakih par meseci, tako da znate. Luna spremi se za tri-četiri meseca da opet napravimo nešto - rekao nam je uzbuđeno Miljković.

Šta je Marko Miljković rekao ekskluzivno za portal Srbija Danas, saznajte u video prilogu u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.