LUNA SAMA, BEZ MARKA - danas im je MESEČNICA, a oni NISU ZAJEDNO! Poklon IPAK stigao, i to KAKAV! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 22:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA SAMA, BEZ MARKA - danas im je MESEČNICA, a oni NISU ZAJEDNO! Poklon IPAK stigao, i to KAKAV! (FOTO)

Važan dan za njih!

Buduća pevačica Luna Đogani i maneken Marko Miljković, danas slave sedam meseci veze.

Oni su se smuvali u "Zadruzi", a mnogi su milili da njihova ljubav neće uspeti nakon rijalitija, međutim, oni su dokazali suprotno.

Lunini i Markovi fanovi su se setili da par danas obeležava mesečnicu, pa su im pripremili specijalan poklon, koji je Đoganijeva podelila sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Oni su dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šampanjac obmotan u roze mašnu, sa porukom "Luna i Marko, 7 meseci veze" i pored toga uramljene njihove slike.

Ovaj znak pažnje je oduševio pobednicu "Zadruge 2", te se srdačno zahvalila fanovima, ali Miljkovića danas nismo videli pored nje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.