Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2018, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA PRIZNALA DA KIJA NIJE KRIVA ŠTO SLOBINA I NJENA LJUBAV NIJE OPSTALA: Blogerka otkrila pravi razlog ljubavnog kraha!

Mlada blogerka Luna Đogani je izašla iz rijalitija Zadruga kao drugoplasirana učesnica. Ogromnu pažnju javnosti izazvala je time što je stupila u emotivnu vezu sa tada oženjenim pevačem, Slobodanom Radanovićem. Istini na volju, Luna je odlučila da se upusti u rijaliti igru ponovo, ali ovog puta bez Slobodana. Smatra da će svojim učešćem u Zadruzi The post LUNA PRIZNALA DA KIJA NIJE KRIVA ŠTO SLOBINA I NJENA LJUBAV NIJE OPSTALA: Blogerka otkrila pravi razlog ljubavnog kraha! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KIJA JOJ NIJE BILA PRETNJA? Luna progovorila o LJUBAVI sa Slobom, pa otkrila zbog čega zapravo NISU OPSTALI! (FOTO)

Izvor: Press, 24.Avg.2018

Konačno pokazala sve karte! . Mlada blogerka Luna Đogani je izašla iz rijalitija "Zadruga" kao drugoplasirana učesnica. Ogromnu pažnju javnosti izazvala je time što...

Nastavak na Press...

PRVI PUT NAKON VAĐENJA SILIKONA NA MALOM EKRANU: Miljana Kulić večeras otkriva nešto što će celu Srbiju ostaviti bez reči!

Izvor: Scandal.rs, 24.Avg.2018

Miljana Kulić privukla je veliku pažnju javnosti učešćem u “Zadruzi”, rijalitiju koji je oborio sve rekorde gledanosti, najviše zbog toga što je bila prva trudnica koja je učestvovala u jednom ovakvom šou programu! Ona je pre nekoliko nedelja na svet donela svoje prvo dete, sina kome je...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.