LUNA PRENELA INFORMACIJU SPOLJA, okrenula leđa Makru kako bi zadrugaru rekla PARAVU ISTINU! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2019, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA PRENELA INFORMACIJU SPOLJA, okrenula leđa Makru kako bi zadrugaru rekla PARAVU ISTINU! (VIDEO)

Sadržaj pisma ga "upucao".

Luna Đogani je iskoristila priliku dok traje rođendansko slavlje Stanije Dobrojević da provede što više vremena sa svojim dečkom, Markom Miljkovićem.

Oni su ušli u čamac, te su se vozili jezerom na velelepnom imanju nadomak Beograda. Luna i Marko su se primakli Banetu Čolaku, koji se zbog rasprave sa Stanijom nije pojavio na žurki, ali ga je zanimalo šta se dešava u Beloj kući. Luna se osetila slobodom, pa je Čolaku otkrila šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Stanijina majka napisala u pismu.

- Pisalo je samo da se kloni tebe - izjavila je Luna.

Naime, Stanijina majka, Slavica Dobrojević u pismu je napisala sledeći tekst: "Kćeri moja, želim ti zdravlje i sreću i da osmeh ne silazi sa tvog lica. Želim ti ljubav, da bude prava i jaka, da bude onakva kakvu je i zaslužuješ, jer pogrešan izbor može samo da te navede i odvede na pogrešan put. Zato te mama moli da staviš tačku na nešto što uopšte ne vredi. Želim da ti poručim da smo ponosni na tebe i da imaš našu podršku u tvojoj borbi, lavice".

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

NAJBOLJA G*ZA ESTRADE! Pevačica je upecala poznatog fudbalera - pogledajte kako VRCKA! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.