LUNA OVO NEĆE IZDRŽATI! Sinoć joj je ušao Sloba, a večeras dolazi... AJOJ! Sprema se još veći HAOS

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Sep.2018, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA OVO NEĆE IZDRŽATI! Sinoć joj je ušao Sloba, a večeras dolazi... AJOJ! Sprema se još veći HAOS

Neće moći da poveruje!

Rijaliti "Zadruga 2" startovao je žestoko. Iako traje tek nedelju dana, već smo imali prilike da vidimo žestoke svađe, fizičke okršaje, seks, pa i diskvalifikacije.

A događaj koji je posebno obeležio ovih nedelju dana jeste sinoćni ulazak Slobe Radanovića.

Veliki šef sinoć je Luni spremio iznenađenje, a ona nije ni ne znala da je umesto sa drvetom mudrosti pričala upravo sa Slobom. Nakon toga, on je ušao na imanje u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Šimanovcima, ali je stajao u delu gde ona ne može da ga vidi. Verujemo da će joj ova činjenica teško pasti, s obzirom da ga je čekala na kapiji veoma dugo, a ni ne sluti da je bio pored nje.

Ali, iznenađenjima tu nije kraj. Večeras u "Zadrugu" stiže i njen otac - Gagi Đogani.

On će komentarisati Lunine emocije i otkriti šta je to njegova ćerka pričala o Slobi pre ulaska. U studiju će ga sačekati bivši zadrugar Milan Milošević, koji će biti u ulozi voditelja.

Pored Gagija, u emisiju dolazi i majka Mine Vrbaški, Ivana, koja će dati svoj komentar na to što je njena ćerka prevarila svog dečka Igora Terzića i ušla u vezu sa novim zadrugarom Jovicom Putnikovićem.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.