LUNA OTKRILA VELIKU PORODIČNU TAJNU! Moja majka nas ima 3, i SVAKOJ je...  Auu, Slobo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jan.2018, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA OTKRILA VELIKU PORODIČNU TAJNU! Moja majka nas ima 3, i SVAKOJ je... Auu, Slobo! (VIDEO)

Otvorila je dušu i...

U razgovoru sa ostailim ukućanima, koji se dogodio u dnevnoj sobi Zadruge, Luna Đogani je pričala o svojim sestrama, očuhu Andreju Atijasu, ali i o svojoj majci, pevačici Anabeli Atijas, za koju je rekla mešto interesantno.

ČESTITAMO: Popularna srpska voditeljka TRUDNA! Krila je, krila, a VEĆ je u 7. mesecu! (FOTO)

- Evo ti, vidi moja mama, moja mama ima nas tri. Na svakoj je uradila isto. Sve tri smo razmažene. Najmanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << razmažena je Nina. Njoj samo daj telefon i gurni je je u neki ćošak i ona će da gleda u telefon. Ona je najmanje razmažena - rekla je Luna.

DRAMA SLAVNOG PEVAČA: Dado Polumenta OZBILJNO povređen, evo šta mu se desilo! (FOTO)

- Za svaku je rekla: neću, i sve nas je razmazila, a Blankicu je najviše razmazila. To je Andreju prvo dete i znaš kako tata gleda svoju ćerku - nastavila je Đoganijeva. Pitanje je koliko će njen dečko Sloba, ako potraje njihova veza, vremenom da toleriše ovo što je Luna priznala.

U nastavku je blogerka pričala i o snovima svog očuha Andreja. Pogledajte snimak:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.