LUNA OTKRILA DA ULAZI U ZADRUGU 3?! Osula PALJBU po Slobi i Marku, pa otrkila šta im je ZAJEDNIČKO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2019, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA OTKRILA DA ULAZI U ZADRUGU 3?! Osula PALJBU po Slobi i Marku, pa otrkila šta im je ZAJEDNIČKO!

Haos,

Posle deset meseci turbulentnih dešavanja na imanju u Šimanovcima, došlo je vreme da se spusti zavesa na drugu sezonu rijalitija "Zadruga 2".

Sve je počelo 6. septembra kada je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović stigao na gondoli sa pobednicom "Zadruge 1" Kristinom Kijom Kockar, a završava se večerašnjim finalom i proglašenjem šampiona "Zadruge 2".

U Zadrugu je ušao bivši momak Lune Đogani, Slobodan Radanović i zapevao svoj veliki hit "Kocka". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luna se nasmejala, apotom je prišla Aleksandri Subotić i razgovarala sa njom o tome koliko je Aleksandra jaka s obzirom na to šta joj se dogodilo u ovoj sezoni Zadruge.

Kada je Ognjen Amidžić upitao Lunu kako joj se čini pesma, odgovorila je da joj je pesma već dosadila i da uopšte nije obraćala pažnju na Slobu, već je razgovarala sa Aleks. Takođe, poručila je voditelju da upita Marka Miljkovića da da svoje mišljenje o ovoj pesmi.

Potom je blogerka izjavila da je zajedničko Marku i Slobi to što su zaj*bali istu devojku i da će njih dvojica postati drugari u spoljnom svetu. Potom je poručila da ukoliko uđe naredne sezone u Zadrugu 3, da će se družiti samo sa Lepim Mićom.

Pogledajte galeriju sa najzanimljivijim scenama iz druge sezone rijaliti programa "Zadruga"

KAD SE ZAVRŠI ZADRUGA: Gastoz šalje Luni poruku! Samo to će dobiti od njega - i NIŠTA više! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.