LUNA OGOVARALA SLOBU: Ispao je debil, POPIO je afričku šljivu, a ne može da mu se digne! Nije to poenta

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Okt.2018, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA OGOVARALA SLOBU: Ispao je debil, POPIO je afričku šljivu, a ne može da mu se digne! Nije to poenta

Setila se...

Ćaskanje i šaljenje u Beloj kući, pretvorilo se u ogovaranje Slobe Radanovića. I to od njegove bivše ljubavnice iz prve sezone rijalitija "Zadruga" - Lune Đogani, koja se ovoga puta prisetila jedne epizode iz Šimanovaca koju je proživela sa pevačem iz Zrenjanina.

U kuhinji su pričali blogerka, njen brat Adam Đogani, Aleksandra Subotić, David Dragojević i MC Damiro. Adam i David su probali da pomešaju pivo i ljutu papriku pa su to pili, a Subotićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se malo ljutnula na svog dragog:

- Što ti moraš da budeš seljak? To su muškarci. Glupo je. Ako jedan proba, onda moraju da probaju svi - poručila je Aleks Davidu, a na njenu priču se nadovezala Đoganijeva:

- Ja ne volim povodljive muškarce. Kako sam se ja iznervirala kad su prošle sezone muškarci popili afričku šljivu. Da svi ispadnu šmekeri! Kazala sam Slobi da ne uzima, da ne bude debil kao i svi ostali. Otišli su u garderober i krili se. Čekala sam ga da izađe i da mu j**em mater! Rekao mi je da je popio jer su popili svi. Pa što ti moraš da ispadneš debil, ako su svi? Odgovorio mi je da je to zaj***ncija i da mu se neće ni dići. A nije poenta što mu se neće dići, već što je ispao debil kao i svi ostali - prisetila se Luna.

Pogledajte te scene iz "Zadruge":

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.