LUNA NIKAD NEĆE BITI SLOBINA ŽENA! Kijine BRUTALNE reči ISKIDALE Zadrugu! On joj NEDOSTAJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2018, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA NIKAD NEĆE BITI SLOBINA ŽENA! Kijine BRUTALNE reči ISKIDALE Zadrugu! On joj NEDOSTAJE!

Puklo je SVE u njoj!

Kristina Kija Kockar mnogima je, po ulasku u Zadrugu, delovala kao neko koga sve ljubavne peripetije u trouglu gde je sa suprugom Slobom Radanovićem i Lunom Đogani ne mogu emotivno razrušiti, međutim, kako vreme prolazi, stjuardesa sve češće "puca".

NAJTEŽE PRIZNANJE U ZADRUZI! Evo šta je radila sa njegovim DRUGOM! Više NIŠTA neće biti isto (VIDEO)

Kija je sada, u naletu osećanja, priznala da joj nedostaje ljubav supruga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Slobe Radanovića, i da blogerka nikad neće zauzeti njeno mesto.

VEČE PUNO UVREDA I IZNENAĐENJA: U Zadruzi nova Jelena Golubović, AVETINJO - pljušte PROZIVKE! (VDEO)

Kristina se najzad otvorila, i kazala da joj teško pada razdvojenost od Slobe. Prosto, ne može da prihvati da su se rastali.

- Naš život je prethodnih pet godina bio takav da smo se svaki dan čuli. Sve te uspomene, sve što smo prošli, i ružno i lepo. Više lepog. Mislila sam da ćemo ostati zauvek zajedno. Trudim se da se sećam svega lepog. Dešava mi se, kada ga pogledam, da pomislim "Ne mogu da verujem da nismo zajedno". Da on više nije sa mnom...

Nastavila je:

- Moje mesto ne može niko da zauzme. Tužna sam što nismo zajedno i normalno da mi nije svejedno i da mi je krivo zbog mnogih stvari. Luna i ja smo bile dobre zbog Slobe, zato smo imale komunikaciju. Ne mislim ništa ružno o njoj, nemamo problem. Ipak, ona nikada neće biti ja u njegovom životu.

Kija se, pored svega, trudi da održi svoju vezu sa Andrijom Lazovićem, iako je u rijalitiju.

- Imam nekog napolju i on mi je mnogo važan - po ko zna koji put je ponovila.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.