LUNA NEĆE SMETI DA PISNE: On ulazi u Zadrugu, a Đoganijevoj se ovo neće SVIDETI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2018, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA NEĆE SMETI DA PISNE: On ulazi u Zadrugu, a Đoganijevoj se ovo neće SVIDETI!

Dar mar.

Bivša zadrugarka i blogerka Luna Đogani, ovih dana uveliko se sprema za ulazak u drugu sezonu rijalitija "Zadruga". Dok mnogi špekulišu kako će se ponašati, pa neki prognoziraju da će ispraviti iskrivljenu sliku o sebi, a drugi ipak ne veruju u ovaj scenario.

Mnogi ovih dana spominju njeno ime, neki u kontestu bivših postupaka dok neki imaju planove za nju u budućnosti.

Tako je budući zadrugar i učesnik u novoj sezoni  "Zadruge" maneken >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lazar Granić navodno već obavestio svoje društvo da je Luna njegova buduća devojka. Vest o tome možete pročitati ovde.

Ipak, da stvari budu još turbulentnije, kao jedan od potencijalnih učesnika u "Zadruzi", spominje se i Gagi Đogani.

On je najavio da će u potpunosti podržati Lunu da bude ono što jeste, a koliko će se pridržavati ovog obećanja ako uđe u rijaliti, ostaje da vidimo. Budući da je Gagi iz prošlih rijalitija poznat kao temperamentan čovek, mala je verovatnoća da će ovo obećanje ispuniti.

AU! Procurio snimak iz zdanja Zadruge 2! Unutra - I ON! Uf, neverica ŠTA RADI - pogledajte OVO (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.