LUNA NAPUŠTA BEOGRAD ZAJEDNO SA ANABELOM! Nakon što se RAZVELA od Atijasa, pevačica DONELA ODLUKU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA NAPUŠTA BEOGRAD ZAJEDNO SA ANABELOM! Nakon što se RAZVELA od Atijasa, pevačica DONELA ODLUKU!

Sada joj je ovo jedina opcija!

Nakon što se razvela od Andreja Atijasa, Anabela Atijas sve više vremena provodi sa kćerkom Lunom Đogani. Njih dve su nedavno viđena kako zajedno odlaze u šoping.

-  Anabela je razvod mirno podnela. Znala je da to sa Andrejem nema budućnost i zato je sigurna u odluku koju je donela. Ona je utehu pronašla kraj ćerki, a veliku podršku joj sada pruža Luna, koja se ne razdvaja od nje. Anabela sada prati Lunu na nastupima, a stalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << idu jedna kod druge. Luna po izlasku iz rijalitija živi u svom stanu, a Anabela u svom. Međutim, posle Anabelinog razvoda su stalno zajedno - kaže izvor za Blic.

Anabela ima nameru da se ponovo bavi pevanjem.

- Luna pokušava na sve načine da oraspoloži Anabelu, a kod žena je svakako šoping jedan od najboljih. Anabeli nije lako, ali ne želi da je deca vide uplakanu i nervoznu, pa pristaje na sve Lunine ideje. Njih dve će otići na par dana iz Beograda kako bi se odmorile od svega. Anabeli je stalo da Blankica, koju ima sa Andrejem, ne oseti razvod i zato joj je sada najviše posvećena - kaže izvor.

ISPLIVAO SNIMAK SA ŠABAČKOG VAŠARA! Vendi u MINIĆU, popela se na sto - LUDNICA, muškarci u transu! (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.