LUNA JE PRETUKLA I BRATA! U nastupu LUDILA, dok je urlala, Đoganijeva je i njega IZUDARALA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA JE PRETUKLA I BRATA! U nastupu LUDILA, dok je urlala, Đoganijeva je i njega IZUDARALA! (VIDEO)

Strašno.

Luna Đogani je sinoć načisto poludela kada je saznala da je Bora Santana pričao kako je ona bila u vezi sa Markom Miljković pre ulaska u "Zadrugu 2".

SINOĆ JE URLALA, TUKLA I PRAVILA HAOS! Luna je u PAKLU Zadruge, sad stiže IZVINJENJE od njega! FOTO

Luna je čak i ošamarila Boru, nakon čega joj je on opsovao majku i oca, a zatim je Đoganijeva počela nekontrolisano da urla (DETALJNIJE OVDE).

Međutim, Bora nije jedini koga je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Luna ošamarila. Reklo bi se da je najgore prošao Adam Đogani. Dok je njen brat pokušavao da je smiri, držeći je za ruku, Luna se otimala i tri puta ga je ošamarila dok se otimala i vrištala.

Adam joj to nije zamerio, jer je bilo u afektu, ali ispada da je dobio gore batine od Bore Santane. Pogledajte taj trenutak na 7. minutu snimka, jasno se vidi da je Adama i te kako zaboleo udarac:

Ovo će SLOMITI LUNU! Gagi progovorio, u nekoliko reči otkrio ISTINU! "Neće joj biti dobro..." UŽAS!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.