LUNA JE KRIVA! Stanija i Vladimir PREKINULI! Uputili jedno drugom BRUTALNE REČI - svađa zbog Đoganijeve

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Sep.2018, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA JE KRIVA! Stanija i Vladimir PREKINULI! Uputili jedno drugom BRUTALNE REČI - svađa zbog Đoganijeve

Opet je u trouglu!

Jedna od najzanimljivijih priča u "Zadruzi 2" definitivno je odnos između starlete Stanije Dobrojević i rijaliti igrača Vladimira Tomovića.

Iako još uvek nisu ozvaničili, njih dvoje se ponašaju kao da su u vezi, te tako često dolazi i do nesuglasica među njima.

Stanija mu je danas u Rajskom vrtu održala lekciju kako treba da se ponaša, jer je on sada zauzet dečko (iako se još uvek nisu poljubili).

- Nije bitno jesmo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << li se poljubili ili ne. Ti si zauzet dečko i to je to - započela je priču Dobrojevićeva, a Vladimir joj je prebacio da previše ljubomoriše.

- Ti imaš veliki problem! Ti hoćeš problem sa mnom svakog dana. Doći će kraj. Zbog čega si ti to rekla?! Ko si ti da igraš okolo? Jesi li ti normalna? Ti definitivno hoćeš da mi završimo? Dve osobe si mi zakačila, a ima ih pedeset. Ko si ti da testiraš ljude protiv moje volje?! - uzvratio joj je žestoko Tomović.

- Pričamo o ženskoj osobi. Mene je interesovalo da je otvorim do kraja. Sad mi je sve jasno... Žena je rekla da sam zlo, valjda imam pravo da istražim do kraja. Jesi li ti to ljubomoran? - govorila je starleta, misleći na Lunu Đogani, koju je Vladimir na samom početku rijalitija simpatisao.

Ostatak razgovora možete pogledati u videu iznad.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.