LUNA ISPAŠTA ZBOG OVOGA! Gagi posle SUKOBA ima novu poruku za ANABELU! Priznao SVE o njenom odnosu sa MARKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2019, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ISPAŠTA ZBOG OVOGA! Gagi posle SUKOBA ima novu poruku za ANABELU! Priznao SVE o njenom odnosu sa MARKOM

Otkrio detalje iz porodičnog života

Gagi Đogani priznaje da je nakon svađe sa Anabelom Atijas, karijeru njihove ćerke Luna Đogani, prepustio njoj, ali i da je zadovoljan pesmom.

On ističe da će naslednicu podržati u svemu što ona zamisli i predviđa joj blistavu karijeru.

- Bio sam uzbuđen kada sam saznao da snima spot, a pesma mi se sviđa i sve skupa zvuči dobro. Ne sumnjam, siguran sam u to da će Luna biti zvezda. Kada je izašla iz "Zadruge >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1" i kada sam joj rekao da može da se bavi pevanjem, ona nije htela ni da čuje za to. Rekla mi je: "Tata, nemoj da me mučiš sa time, ne vidim sebe u tome", a ja sam video to u njoj jer je od malih nogu pevala i plesala. Čak je 1999. godine pevala sa nama na bini u Sava centru. Tada je pokazala da će biti to što danas radi - kaže Gagi i objašnjava koliko je učestvovao u Luninom projektu.

- Anabela i ja smo počeli da razmišljamo o pesmama, ali je došlo do tog razilaženja između nas dvoje, pa je ona to završila. Sad smo se oboje povukli pa o Luninoj karijeri brinu neki drugi ljudi - otkrio je denser.

Đogani je zatim priznao da bi voleo da se pomiri sa bivšom suprugom i da nastave da budu prijatelji.

- Voleo bih da se pomirimo, da spustimo loptu zbog dece. Luna i Nina ispaštaju najviše. Trebalo bi da se izmirimo, mislim da će to biti sve u redu. Šta je bilo, bilo je. To da ostavimo iza sebe - rekao je on, a zatim otkrio kako se slaže sa Luninim dečkom, Markom Miljkovićem:

- Poklopile su nam se energije. Sa Anabelom se još nije upoznao, ali mislim da će se i to uskoro desiti - završio je Gagi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.