LUNA, ISPADAŠ BUDALA! Da li si svesna? Sve joj sasuo u lice za Slobu! Crkotina bivše ljubavi! VIDEO

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Okt.2018, 07:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA, ISPADAŠ BUDALA! Da li si svesna? Sve joj sasuo u lice za Slobu! Crkotina bivše ljubavi! VIDEO

Vreme je da nastavi dalje.

Miki Đuričić sinoć je postavio vrlo konkretno pitanje Luni Đogani, a u vezi sa njenim stalnim vraćanjem na događaje iz "Zadruge 1" i na njenu ljubav prema Slobi Radanoviću.

VIDITE NJIHOVU PREPISKU: Smuvali se Karađorđe Subotić i mama Mine Vrbaški

- Rekla si da si ušla u rijaliti da pokažeš jednu drugu Lunu. Kao da si došla da oživljavaš uspomene, da živiš na crkotini propale ljubavi. Patiš za nekim ko je ispao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << loš prema tebi, tebe narod osuđuje što si se zaljubila u oženjenog čoveka. Da li si ti svesna da ispadaš budala? Jesi luda, glupa ili je taktika? Jel to radiš zobg publike? - upitao je Đuričić.

- Ja se nikad nisam folirala, bila sam budala. Meni sigurno ne ide u korist, on to gleda i sladi se, kako ja patim. Dok sam bila spolja, bila sam super. Kako sam ušla na ovu kapiju, sve mi se vratilo. Ja se ne sećam onih loših trenutaka, nego lepih. Ja posle njega nisam ni sa kim bila - rekla je Đoganijeva.

Luna je rekla da Sloba ipak nije zaslužio da ona pati zbog njega, što znači da valjda više neće praviti scene oko te bivše ljubavi.

PLAKAĆETE OD SMEHA! Karleuša htela da ispadne S*KSI, pokušala da zajaše dasku a onda... HAH, BLAM VEKA!

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.