LUNA I MARKO PROŠLI GOLGOTU NA AERODROMU: Pokrili se, pa uradili nešto NEOČEKIVANO! Putnici u neverici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Avg.2019, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA I MARKO PROŠLI GOLGOTU NA AERODROMU: Pokrili se, pa uradili nešto NEOČEKIVANO! Putnici u neverici!

Vidno iscrpljeni i umorni!

Novopečena pevačica Luna Đogani i njen dečko Marko Miljković vratili su se sa letovanja iz Hurgade.

Po sletanju na aerodrom "Nkola Tesla" paparaco ih je uhvatio vidno iscrpljene i umorne. Razlog tome je to što su zaljubljeni golupčići noć proveli na aerodromu u Hurgadi, jer je njihov let kasnio šest sati.

Kako izvor koji se našao sa rijaliti-parom na aerodromu navodi, Luna i Marko su prošli golgotu dok nisu stigli u Srbiju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Sve je bilo po planu, autobus ih je dovezao na aerodrom u Hurgadu u vreme kada je predviđeno da se čekiraju, međutim, na aerodromu su saznali da let kasni. Isprva su mislili da je tom malo kašnjenje i čekali su da se na ekranima za obaveštenje pojavi novo vreme leta, ali to čekanje se odužilo - navodi izvor.

- Luna je bila toliko premorena da je legla na stolice i ogrnula se ćebencetom. Tu su spavali, ako se to može nazvati spavanjem, a onda su tek nakon šest sati pošli na čekiranje. Izmučili su se baš, ali bogu hvala da je samo to u pitanju bilo - završava izvor.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.