LUNA GA ŽELI!? Đoganijeva OTKRILA kako se oseća u vezi Marka, a njegova reakcija... Biće SVAŠTA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2019, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA GA ŽELI!? Đoganijeva OTKRILA kako se oseća u vezi Marka, a njegova reakcija... Biće SVAŠTA!

Sve bliže!

Luna Đogani i Marko Miljković su po ulasku u Zadrugu za ostatak sveta i zadrugare bili dobri prijatelji. Iako oni to neće priznati, njihova dela pokreti i ponašanje govore suprotno. Varnice među njima su očigledne i to niko ne može osporiti.

Oni su do sada imali harmoničan prijateljski odnos koji je svakog dana obećavao da postane nešto više, sve do Gagijeve posete Luni, za novogodišnje praznike. On je tada Lunu savetovao da se kloni Miljkovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer je on iskusan i stariji rijaliti igrač kojem ne može verovati.

Da li je to Gagi pokušao da spreči romansu na vidiku ostaje da vidimo. Ipak, on je napravio suprotan efekat, jer se od tada njih dvoje svađaju i u stalnoj su komunikaciji koja odaje da među njima ipak postoje osećanja.

- Zabolelo me to što je rekla da sam provaljena priča. Imam poštovanja više prema Luni nego što imam prema drugim zadrugarkama - rekao je Marko.

- Ja sam poludela taj dan, da nije bilo Jelene udarila bi ga - rekla je Luna podsećajući na njihovu svađu na Badnji dan.

- Udarila si me papučom - ubacio se Marko.

- Papuča nije jaka, to se ne računa. Dirao si mi tatu i to me je iznerviralo. Izvinula sam mu se sinoć jer ne želim nikome da diram roditelje, ali htela sam da mu uzvratim. Nije iskren u vezi našeg odnosa, nervira me, neće da kaže - rekla je Luna, kao ne znajući šta on to neće da kaže.

- Najveći je problem što mi ovde pričamo samo za stolom, a ovako ne - rekao je Miljković i time potvrdio da ima nešto da joj saopšti.

- Pa izvoli muškarčino, priđi mi - rekla je Luna i izazvala Miljkovića.

Kako će se situacija među njima dalje razvijati? Ostaje da vidimo.

Njihovo prepucavanje pogledajte na videu.

SHVATILA SAM, ŽELIM DA BUDEM OPET SA SLOBOM! Kija nije više mogla da laže o depresiji i suzama! BOMBA! (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.