LUNA ĆE VRIŠTATI OD SREĆE KAD IH VIDI: Gagi i Anabela spremili iznenađenja za svoju mezimicu!

Izvor: Svet, 24.Sep.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ĆE VRIŠTATI OD SREĆE KAD IH VIDI: Gagi i Anabela spremili iznenađenja za svoju mezimicu!

U večerašnjem izdanju emisije “Kontravizija”, voditelj je ugostio densera Gagija Đoganija, osnivača nekada popularne grupe “Fanki Dži”, koji je u prvim minutima svog gostovanja najavio da se uskoro na našu muzičku scenu, čiji će ponovo biti deo, vraća sa bivšom suprugom Anabelom Atijas, sa kojom je nekada činio ovu poznatu muzičku grupu.
– Dugo smo to ona i ja najavljivali, već pet-šest meseci, ali nismo mogli da dođemo do prave pesme. Našao sam jednu pesmu, Luna >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ju je čula i rekla je: “Tata, pesma je super, moraš da je snimiš sa mamom”. Kao da nas je Luna spojila! Gotova je pesma, za mesec dana najviše i spot – najavio je Đogani.
Luna će sigurno biti presrećna da ih opet vidi na malim ekranima i kako nastupaju.
 
SvetSvet
The post LUNA ĆE VRIŠTATI OD SREĆE KAD IH VIDI: Gagi i Anabela spremili iznenađenja za svoju mezimicu! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.