LUNA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Sloba i Gastoz se druže! Isplivala FOTKA, koja otkriva SVE! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 08:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUNA ĆE DOŽIVETI NERVNI SLOM! Sloba i Gastoz se druže! Isplivala FOTKA, koja otkriva SVE! (FOTO)

Nenad je tešio kada je raskinula sa Radanovićem, a sad se sve preokrenulo.

Pobednica druge sezone rijaliti programa "Zadruga", Luna Đogani, šokirala je javnost kada je priznala da je bila intimna sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. Potom je rekla kako su oni ostali drugari i da joj je on bio podrška u teškim situacijama.

Nakon što je uplovila u vezu sa Marko Miljkovićem, on joj je zabranio da nastavi druženje sa dvostukim pobednikom "Parova". Rekao joj je kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi njemu smetalo da se druži sa bivšim dečkom i da pored svega što su prošli, nije moguće da nastave druženje.

“Never regret anything that made you smile” 💕 #vacation 👙 @leommi_official

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Aug 6, 2019 at 6:04am PDT

Poznato je da je Luna u prvoj sezoni bila u vezi sa pevačem Slobom Radanovićem. On je bio njena najveća ljubav, ali ova veza nije imala srećan kraj. Iako je Sloba bio oženjen Kristinom Kijom Kockar, to im nije smetalo da se zavole i upuste u romansu. Međutim, nakon tako velike ljubavi, kraj je bio turbulentan. Naime, Luna je izašla povređena iz te veze i nije imala lepe reči za pevača nakon raskida.

🦍

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Jul 30, 2019 at 8:17am PDT

Na društvenim mrežama je osvanula jedna zanimljiva situacija. Naime, Sloba  je imao nastup na Crnogorskom primorju, a jedan od gostiju bio je upravo Gastoz.

🔥

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on Aug 20, 2019 at 10:25am PDT

Da stvar bude još čudnija, Nenad je na svoj stori okačio video sa Slobinog nastupa i tagovao ga, a Radanović je to zatim okačio na svoj Instagram profil. Ostaje da vidimo da li će njih dvojica postati drugari i kakva će biti Lunina reakcija na ovu čudnu situaciju.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.