LUKAS U FINANSIJSKIM PROBLEMIMA!? Tražio novac od poznatog pevača?  ON se OGLASIO povodom OVOGA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2019, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LUKAS U FINANSIJSKIM PROBLEMIMA!? Tražio novac od poznatog pevača? ON se OGLASIO povodom OVOGA!

Otkrio je istinu!?

Pevač Saša Matić je moglo bi se reći miljenik svojih kolega sa estrade, a ne samo publike iz prostog razloga što je dobar prijatelj sa svima i nikada nije imao sukobe sa svojim kolegama.

Poznato je da je on dobar prijatelj i sa pevačem Acom Lukasom, a zarad ovog prijateljstva Saša je spreman uvek da pomogne Lukasu.

U poslednje vreme se spekuliše da je Aca Lukas zapao u finansijske probleme pa je iz tog razloga tražio novaca od Saše, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Matić je progovorio o ovome.

- Nije tačno da mi je tražio. I da mi je tražio novac, ne bih rekao, ali nije tačno da je tražio - rekao je Saša i demantovao priče o finansijskoj krizi svog kolege.

Kada su ga pitali da li bi novac pozajmio on je odgovorio da bi mu dao novac čak i da ne može da mu vrati.

Da li je Saša rekao istinu, budući da je prokomentarisao da ne bi odao Lukasa, čak i da jeste u finansijskim problemima?

Ostaje da vidimo.

VRELA KIJA KOCKAR SNIMLJENA NA PLAŽI! Grudi kipe iz mini-kupaćeg, gaćice ističu oblu g*zu! Uh! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.