LUDA NOĆ JE ZA NAMA! Zadrugovizija, nove LJUBAVI, nervni slom, i neočekivani S*KS POMIRENJA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2020, 11:37

LUDA NOĆ JE ZA NAMA! Zadrugovizija, nove LJUBAVI, nervni slom, i neočekivani S*KS POMIRENJA! (VIDEO)

Mnoštvo događanja!

Prethodna noć u "Zadruzi 4" bila je drugačija od svih prethodnih. Održana je prva Zadrugovizija u ovoj sezoni, a takmičari su priredili pravi spektakl. Kako su "Imitacije" bile tema iste, zadrugari su imali šansu da pokažu svoju kreativnost i zabave sebe, ali i publiku. Koliko su u tome uspeli, govori i broj pozitivnih kritika koje su dobili od strane stručnog i novinarskog žirija.

Najbolji su, kao i uvek, bili nagrađeni, a pobednika je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo više.

Od strane stručnog žirija, pobedila je grupa, koju su činili Dragana Mitrović, Milan Janković Čorba i Mišel Gvozdenović.

Pobednici Fejsbuk glasova bili su Nadica Zeljković, Ivana Marinković i Bora Santana.

Pobednici Instagram glasanja: Paula Hublin, Sanja Stanković i Kenan Tahirović.

Novinarski žiri se odlučio za: Moniku Horvat, Maju Marković i Vuka Moba.

Kao pobednici putem SMS glasanja, izabrani su: Snežana Ojdanić, Rea Anđelković, Ljiljana Stevanović i Kristijan Golubović.

Nakon toga, usledila je lavina dešavanja. Pokrenute su mnoge nove ljubavne priče, a sa njima i mnogobrojne reakcije starih, odnosno prošlih ljubavi.

Tako su Sanja Stanković i Fran Pujas postali vrlo bliski, a oboje su priznali uzajamne simpatije. Kako se tokom čitave večeri nisu odvajali, Pujas je izrazio želju da sa Sanjom stvori i porodicu jednog dana, a njena bivša devojka, Jovana Tomić Matora, sve to je jako teško podnela.

- Kako? Nekome kome sam život dala! Ja sam mogla i ovde da nastavim život, da mi nije puna glav,a da mi tera inat, da mi prebacuje sve živo, da sinoć pričamo, da bi ona prišla meni i rekla da joj se sviđa Fran! Ako ona uđe u vezu sa Franom, ako krene da priča sve ono što je pričala kada je ušla sa mnom u vezu, sada ti kažem, ne želim da se ispostavi da je bilo sve to! Izgleda da je interes bio jači od ljubavi, kapiraš li? - žalila se Matora kod Žane, dok je sve vreme plakala.

Otkrile su sav prljav veš, a Tomićeva nije mogla da kontroliše bes:

- Da je sa Anđelom, pa da razumem, imali su nešto, dopisivali su se, viđali, pomirila bih se sa tim, bilo bi mi teško. Ali sa Franom? Ona želi porodicu, bila sa najvećim mangupima grada, za tri dana meni to kažeš, pred nastup?! Ja dolazim, Fran mi kaže da se Sanja loži na njega. Nije on kriv, svako bi j*bao dobru ribu. Ona je mene tukla, ej, bre! Nisam joj nikada uzvratila! Ovo nije ljubomora, veruj mi, ovo je očaj kada gledaš osobu sa kojom si dve godine kako je masira oženjeni čovek, kao Stanija je, a nju napušava k*rcem! Osećam se loše psihički! Ne mogu da vladam nad svojim telom, muka mi je, nije mi dobro, ne mogu da se kontrolišem - nastavljala je Matora.

Naravno, to nije jedina nova ljubav u Zadruzi. Naime, došlo je do potpuno neočekivanih varnica između Tare Simov i Milana Jankovića Čorbe.

Njihovi cimeri su takođe primetili poglede, ali i prisnost, pa su svi gotovo sigurni da će uskoro uploviti u novu romansu.

I dalje je aktuelna fantastična trojka, koju čine Aleksandra Nikolić, Mina Vrbaški i Filip Car.

Mina i Filip se više nisu krili, pa su tako razmenjivali sočne poljupce pred svima. A onda je u ranim jutarnjima satima došlo do neočekivanog preokreta, kada je Car završio u krevetu sa bivšom devojkom - Aleksandrom.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.